Drum Driedaagse 2012

DrumDrieDaagse bij Cesar Zuiderwijks Music Station In Musicon, Soestdijksekade  345, Den Haag
DrumDrieDaagse 2012 in Den Haag gaat vrijdag 17 augustus van start
Drie dagen lang les van Cesar Zuiderwijk,  Blof-drummer Norman Bonink, en vele anderen

De elfde DrumDrieDaagse, een initiatief van Cesar Zuiderwijks Music Station en Slagwerkkrant, gaat vrijdagochtend 17 augustus van start in Musicon, Den Haag. De 72 deelnemers krijgen drie dagen lang les van 17 leraren, die allemaal een ander onderdeel van het drumspel zullen overbrengen op de deelnemers: snaredrumtechniek, jazzdrummen, metal-drums, dubbele bassdrum, met meerdere drummers samenspelen, spelen in een band etc etc. Ze krijgen les in privégroepjes van zes, elk uur bij iemand anders. Elke drummer die een beetje kan spelen kan  meedoen. De groepjes worden naar spelniveau ingedeeld.

DrumDrieDaagse: dat is je drie dagen lang tussen 10 en 6 met 72 collegadrummers onderdompelen in alle facetten van drums spelen, begeleid door de topdrummers van Nederland.

Met heel veel lol.

Het docententeam bestaat uit de crème de la crème van de Nederlandse drummersscene!

• Cesar Zuiderwijk (Golden Earring): tits ’n ass drummen

• Stef Broks (Textures): gemene maatsoorten

• Norman Bonink (Blof): blufbeats

• Lucas van Merwijk (Drums United, Nueva Manteca, Cubop City Big Band): worldbeats

• Rob Verhagen (Bassler Trommeln): bassler snaredrumtechnieken

• en de leraren van Music Station en Slagwerkkrant, waaronder Tim de Koning (onafhankelijkheid), Johan Witt en Rik Jielesen (bandcoaching), Fred Cohen (ensembledrummen), Olaf Fase (kwinkslagen in muziek), Ernst van Ee (dubbele bassdrums), Rob Kramer (techniek), Sarah Lavinia Feenstra (fills en grooves met paradiddles), Mark Eeftens, Dennis Boxem, en vele anderen.

VRIJDAGAVOND 17 AUGUSTUS SUPERSESSIE!

Met Cesar Zuiderwijk, Rinus Gerritsen, Eef Albers, Maria José Sobral 

Vrijdagavond vanaf 20.30 is er in het kader van de DrumDrieDaagse een supersessie in Musicon, met Earring-ritmetandem Rinus Gerritsen en Cesar Zuiderwijk, een van de beste gitaristen van Nederland, Eef Albers en zangeres Marie José Sobral. Toegang € 7,50 (voor D3D-deelnemers gratis)

ZATERDAGAVOND 18 AUGUSTUS: SESSIE OLV CESAR ZUIDERWIJK

Op zaterdagavond is er vanaf 21.00 uur een sessie met de drummers van de DrumDrieDaagse. Een band o.l.v. Cesar Zuiderwijk speelt nummers die bij toerbeurt door de aanwezige drummers aan de zijde van Cesar Zuiderwijk kunen worden meegespeeld. Toegang € 7,50 (voor D3D-deelnemers gratis)

DrumDrieDaagse

vr-za-zo 17-18-19 augustus

Musicon/MusicStation, Soestdijksekade 345, Den Haag  

De deelnamekosten bedragen € 220,-, inclusief dagelijks een lunch, en drie consumpties.
Er zijn nog deelnameplaatsen beschikbaar.
Ga naar de website om je in te schrijven. 

www.drumdriedaagse.nl

De DrumDrieDaagse is een initiatief van Cesar Zuiderwijks Music Station en Slagwerkkrant en wordt mede mogelijk gemaakt door Roland drums, Pearl drums en Zildjian cymbals.