Exclusief Back Home Jack

Uniek en exclusief Back Home Jack, alleen verkrijgbaar tijdens het concert in de Ziggo Dome op 9 december 2017

Vele fans hebben gevraagd of er een speciaal item komt voor het Back Home concert in de Ziggo Dome. Hier hebben we gehoor aan gegeven en we maken een speciaal Jack die alleen te verkrijgen is voor de fans die naar het concert van 9 december in de Ziggo Dome gaan. Het Jack is ook alleen van te voren online te bestellen via onze website. Vul het bestel formulier hier onder in en voor het optreden kun je de bestelling betalen en afhalen bij een van de merchandising stands in de Ziggo Dome. Alle mensen die een Jack bestellen krijgen gratis 1 Pin erbij!

 

back-home-jack and pin

Het Jack is te bestellen tot 5 November 2017, dus wees er op tijd bij!

Het Jack: Kwaliteits-Jack voor- en najaar jas 100% Taffeta nylon.  Voering  100% microfleece, waterafstotend, winddicht  en thermo-isolated. Opvouwbare capuchon in de kraag. 2 zakken, binnenzak. Verstelbare manchetten. Aansnoerkoord in zoom met stoppers.

Let op: Bij de merchandising stand kun je alleen contant betalen, pinnen is niet mogelijk. Het Jack moet wel voor aanvang Show opgehaald worden bij de Merchandising anders gaat hij na het optreden de verkoop in.

Bestel Jouw Jack

Helaas, bestellen is niet meer mogelijk.