Golden Earring merchandise nu exclusief verkrijgbaar bij RockArt

Dat de Golden Earring een belangrijk onderdeel vormt in Museum RockArt in Hoek van Holland is inmiddels algemeen bekend. De Nationale trots is als een rode draad verweven in de uitgebreide collectie van het Museum.

Vanaf nu is de Shop van Museum RockArt echter ook de enige plek waar de officiële Golden Earring merchandise verkocht wordt. Door een jarenlange vriendschap met Hans Muijsson van Second Live Products, al meer dan 40 jaar hét vertrouwde gezicht bij concerten van de Golden Earring als verzorger van de band en verzorger van de Golden Earring merchandise is een vergaande samenwerking ontstaan waarbij Hans de complete verkoop van de merchandise heeft overgedragen aan RockArt. 

De officiële merchandise bestaande uit o.a. T-shirts & mondkapjes zijn online te bestellen in de RockArt webshop en als het museum met de shop weer open mag zal e.e.a. uiteraard ook fysiek in de shop te koop zijn.

Naast de verkoop van merchandise is RockArt uiteraard ook de aangewezen plek voor aanschaf van CD’s/DVD’s en Vinyl van de Golden Earring.

Museum RockArt met daarbij de RockArt Shop is gevestigd aan de Zekkenstraat 42 te Hoek van Holland.