Meet & greet met Barry Hay & JB Meijers

Het nieuwe album van Barry Hay en JB Meijers ‘Fiesta de la Vida’ is uit! Het album is een preview van het gelijknamige rockspektakel dat 5 november 2022 plaatsvindt in de Ziggo Dome. Wil jij Barry Hay en JB Meijers in levenden lijve ontmoeten? Op 2 mei presenteren Barry Hay en JB Meijers hun nieuwe album Fiesta de la Vida door middel van een intieme luistersessie in Amsterdam. Luister samen met Barry en JB naar het album, stel al je vragen die je wil, ga met ze op de foto, ontvang een Fiesta de la Vida CD en laat die meteen signeren! Een uniek moment waar slechts enkele mensen bij aanwezig zijn. En jij kunt daarbij zijn! Wat moet je daarvoor doen?

1) Volg @fiesta_de_la_vida op Instagram of @fiestadelavida op Facebook.

2) Tag iemand onder deze post op facebook met wie jij naar deze meet & greet wil! Wie weet ontmoet jij dan wel jouw helden!