Rinus Gerritsen met het verhaal van Moontan de theaters in

Golden Earring bassist Rinus Gerritsen is na de zomer in de theaters te zien met het verhaal achter het legendarische album Moontan. Hij gaat samen met Martin Kuiper van Behind the Music NL het land in met een speciale tour van de live documentaire show Iconic Albums.

Het album, uitgebracht in 1973, is het enige van Golden Earring dat in de Verenigde Staten de gouden status heeft bereikt, met de wereldhit “Radar Love” als hun grootste succes.

Gerritsen wordt op het podium geïnterviewd door presentator Martin. Andere bandleden, zoals Barry Hay en Cesar Zuiderwijk, vertellen hun verhaal via opgenomen video-interviews op een groot scherm. Als publiek krijg je een unieke inkijk in de ontstaansgeschiedenis van de nummers “Radar Love” en “Vanilla Queen” aan de hand van de mastertapes.

De show wordt een avond vol muzikale geschiedenis van de Haagse band die wereldberoemd werd.
Tickets zijn nu te koop via de theaters.

Data & Tickets: