16e DrumDrieDaagse

drum3daagse2017

Cesar Zuiderwijk en Slagwerkkrant presenteren de 16de DrumDrieDaagse In Musicon, Soestdijksekade  345, Den Haag.

De 16de DrumDrieDaagse in Den Haag gaat vrijdag 11 augustus van start.

Drie dagen lang les van Cesar Zuiderwijk,  Kaz Rodriguez (UK), Michael Schack (B), Bram Hakkens (Douwe Bob, Kyteman), Alaor Soares (Brazilië), Yoran Vroom, Jan Wolfkamp, Koen Herfst, Olaf Fase en vele anderen.

De DrumDrieDaagse, een initiatief van Cesar Zuiderwijks Music Station en Slagwerkkrant, gaat vrijdagochtend 11 augustus voor de 16de keer van start in Musicon, Den Haag. De 72 deelnemers krijgen drie dagen lang les van 17 leraren, die allemaal een ander onderdeel van het drumspel zullen overbrengen op de deelnemers: blastbeats, fills, cajon bij je drums, paradiddles, triolen, snaredrumtechniek, jazzdrummen, met meerdere drummers samenspelen, spelen in een band etc etc. Ze krijgen les in privégroepjes van zes, elk uur bij iemand anders. Elke drummer die een beetje kan spelen kan  meedoen. De groepjes worden naar spelniveau en leeftijd ingedeeld.

DrumDrieDaagse: dat is je drie dagen lang tussen 10 en 6 met 72 collegadrummers onderdompelen in alle facetten van drums spelen, begeleid door de topdrummers van Nederland. Met heel veel lol!

Er zijn nog een aantal van de 72 plaatsen beschikbaar!

Het vrijdagavondconcert met Banda MPB – 11 augustus 20.30 uur
Na een dag lang clinics en lessen volgen kan je ’s avonds chillen met de Braziliaanse band van Alaor Soares, Banda MPB, met o.a. zangeres Ana Beck. Deelnemers aan de DrumDrieDaagse kunnen hier gratis bij zijn, voor andere concertbezoekers is de entree € 7,50.

De zaterdagavond sessie met The Smart – 12 augustus 20.30 uur
Vrijdag en zaterdag maken de bandcoachinglessen van Sarah Lavinia Feenstra deel uit van de DrumDrieDaagse. Ze doet dat met de onvermoeibare leden van haar geweldige band The Smart. In die twee dagen werkt ze toe naar de zaterdagavond sessie waar de band de drummers van de DrumDrieDaagse op het podium begeleidt. Natuurlijk weer gratis toegang voor deelnemers. Je vrienden en kennissen kunnen erbij zijn voor € 7,50.

DrumDrieDaagse

vr-za-zo 11-12-13 augustus

Musicon/MusicStation, Soestdijksekade 345, Den Haag

De deelnamekosten bedragen € 245,-, inclusief dagelijks een lunch, en drie consumpties.
Er zijn nog deelnameplaatsen beschikbaar.

Ga naar de website om je in te schrijven.

www.drumdriedaagse.nl

 

De DrumDrieDaagse is een initiatief van Cesar Zuiderwijks Music Station en Slagwerkkrant en wordt mede mogelijk gemaakt door Roland drums, Tama drums, Pearl drums en Zildjian cymbals.

Wilt u meer informatie, of een van de organisatoren (Cesar Zuiderwijk / Erk Willemsen) hierover spreken? Mail naar [email protected] of bel 020 675 5308.