Live on the Beach 2018

fb-post-2

We geven deze zomer een groot concert geven op het strand van Scheveningen, dit maakte Cesar Zuiderwijk vanmorgen bekend gemaakt in de Veronica Ochtendshow met Giel. Het strandconcert vindt plaats op donderdag 6 september. 

Mis dit niet en kom met de voeten in het zand en uitzicht op zee genieten van onze show! Ticketsales start donderdag 1 maart om 10.00 uur via www.liveonthebeach.nl.

45 JAAR – RADER LOVE

Het is dit jaar 45 jaar geleden dat Golden Earring het nummer ´Radar Love´ uitbracht. Eind augustus 1973 kwam dit nummer binnen in de Nederlandse Top 40 en bereikte op 15 september 1973 de nummer één positie. Radar Love zorgde voor een internationale doorbraak voor de band. Het nummer zorgde voor nummer één noteringen in o.a. België, Duitsland en Engeland. In Amerika staat het nummer 20 weken in de Billboard Hot 100. Nog steeds is ´Radar Love´ een veel gedraaide song. Het werd onlangs zelfs nog de soundtrack van de actiefilm Babydriver.

Tijd dus om dit succes na 45 jaar te vieren, tijd voor een groots strandconcert!

Het is niet de eerste keer dat Golden Earring een concert op het Scheveningse strand geeft, al eerder in 1986 gaven ze hier een legendarisch concert. Ook in 2016 was het LIVE on the BEACH strandconcert een groot succes, waardoor de bandleden besloten ook dit jaar terug te keren naar deze meest geliefde plek voor een concert.

Cesar Zuiderwijk: “Voor ons blijft het Scheveningse strand een te gekke plek om te spelen. De laatste keer in 2016 ´ging het dak eraf´ en het moet wel heel raar lopen als dat nu niet weer gaat gebeuren.”

Nog 1 keer naar het strand dus, voor een wervelend en nu al legendarisch concert van Golden Earring met al hun grote hits zoals ‘Twilight Zone’, ‘When The Lady Smiles en natuurlijk Rader Love!

Het voorprogramma van dit strandconcert wordt verzorgd door de band Friends of the Family.