NIEUWE SLAGWERKGROEP CESAR ZUIDERWIJK EN KOEN HERFST

DRUM DEMONS brengen debuutsingle “SUGUDA” uit

Cesar Zuiderwijk (drummer van Golden Earring) en Koen Herfst (drummer bij o.a. Armin van Buuren) hebben een nieuwe slagwerkgroep in het leven geroepen: DRUM DEMONS. Hun debuutsingle “Suguda” is vandaag verschenen en bevat een mix van dance, geïmproviseerde scats en natuurlijk heel veel drums.

ANONIEME GROEP SUPERDRUMMERS

Zoals de TV-kijker onlangs al kon zien bij “PAUW” zijn de Drum Demons onherkenbaar. Speciale pakken van Dundas Produkties, voorzien van diverse LED strips, zorgen voor een bijzondere verschijning. Ook al wordt de muziek geschreven door Cesar en Koen; ook andere Nederlandse slagwerkers zijn betrokken bij het project. Je weet dus nooit wie er op het podium in de pakken staan te spelen…maar Cesar en Koen kennende zijn dit altijd topdrummers.

DE WERELD DRUMT DOOR

Cesar Zuiderwijk, Jean Dundas en de DRUM DEMONS backstage voor hun debuutoptreden bij PAUW.

2.000 DRUMMERS AAN ZEE

“Suguda” is een van de stukken die gespeeld zullen worden tijdens “FOUR HORIZONS”; het grootse slagwerkfestival op zondag 9 september 2018, waarbij er 2.000 drummers zullen spelen op het strand van Scheveningen. In de aanloop naar dit spectaculaire evenement brengen de Drum Demons elke maand een single uit.

Drum Demons – “Suguda” is vanaf nu te streamen via o.a. Spotify en te downloaden via

www.drumdemons.nl

—–

DRUM DEMONS is een concept van Cesar Zuiderwijk en Koen Herfst in samenwerking met Dundas Produkties.

www.drumdemons.nl | www.facebook.com/drumdemons | www.instagram.com/drumdemons