45 jaar Radar Love

Zaterdag 18 augustus 1973 kwam “Radar Love” voor het eerst uit op single. Het nummer kwam binnen in de Nederlandse Top 40 op nummer 16, vervolgens stond het weken lang op de eerste positie. Het nummer werd meer dan 500 keer gecoverd, in 1992 werd Radar Love gebruikt door Bill Clinton tijdens de presidentiele voorverkiezing in de VS., Bryan Adams, R.E.M. en U2 speelde hun eigen versie van “Radar Love” tijdens concerten. Welreldwijd is het nummer nog steeds dagelijks te horen op de radiostations.

Zaterdag 18 augustus 2018 bestaat deze wereld song 45 jaar voor ons een reden om hier bij stil te staan! Luuk Bode een kunstschilder heeft een waanzinnig uniek ontwerp gemaakt voor een unisex T-shirt. Het T-Shirt gaat een Collector item worden het is vanaf heden te bestellen in de webshop. De eerste 100 mensen die het T-shirt bestellen krijgen gratis een Radar Love draagtas erbij. Vanaf eind augustus worden de T-Shirts verzonden en voor het eerst worden ze 6 september verkocht op “Live On The Beach” in Scheveningen.

Mockup_RadarLove_Darkgrey_2