RADAR LOVE MEMBER

Naar aanleiding van het grote succes met het  45 jaar Radar Love – T-shirt, gaan wij een Radar Love Member – Club oprichten. De club bedraagt een maximaal aantal leden van 150 personen. Wat we voor members van de club doen, is twee keer per jaar een exclusief T-shirt uitbrengen wat enkel en alleen aan de  Radar Love Members wordt verkocht. Het T-shirt zal dus niet worden verkocht tijdens live optredens of op de website. De opdracht van de T-shirts zal worden ontworpen door bekende kunstenaars en ontwerpers. Ook zal er gebruik worden gemaakt van nieuwe kleuren en kwaliteiten of een uniek ontwerp van vroeger. Het T-shirt zal dus een verrassing blijven totdat u het pakketje openmaakt die in uw brievenbus terecht is gekomen!

Hoe wordt u lid van de  Radar Love Member – Club?

Om lid te worden van deze club dient u ons de volgende gegevens te mailen naar het  e-mailadres [email protected] :

  • Naam
  • Adres
  • Postcode
  • Woonplaats
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Maat T-shirt

Onze eerste lading Radar Love Members hebben we verkregen via het  45 jaar Radar Love – T-shirt.  De mensen die ons nieuwste shirt gekocht hebben, kregen als eerste de kans om Radar Love Members  te worden. Er zijn u dus al mensen voor geweest, pak dus snel uw kans om Radar Love Member te worden!  U heeft nog tot 15 oktober om uw gegevens op te sturen naar het bovenstaande e-mailadres. Zoals u heeft gelezen, is er plek voor 150 leden, wanneer wij de 150 personen hebben bereikt, zullen wij gaan werken met een wachtlijst.

Hoe blijf je lid en wat kost het?

Wanneer er een ontwerp klaar is, zult u een e-mail ontvangen van [email protected]. U dient het bedrag van 30 euro over te maken binnen 7 dagen na ontvangst van deze e-mail.  Wanneer deze betaling niet binnen 7 dagen is voldaan, gaat uw membership verloren en gaat het naar de eerstvolgende van de wachtlijst.

Verder is het van belang dat de maat die u opgeeft, niet meer gewijzigd kan worden nadat wij uw gegevens hebben ontvangen via de mail. Ook wordt er gebruik gemaakt van unisex T-shirts. Daarnaast wordt er één shirt per opgegeven adres verstuurd. Het is dus niet mogelijk om meerdere shirts te bestellen vanuit één membership!

Naast de al ingeschreven members van 45 jaar Radar Love – T-shirt,  zullen ook Barry Hay, George Kooymans, Rinus Gerritsen en Cesar Zuiderwijk lid worden van onze Radar Love Member – Club.

Met vriendelijke groet,

Hans Muijsson